Sociale medier

Styrk din virksomhed med engagement på de sociale medier

Danskerne er i dag storforbrugere af sociale medier, og vi er mere eller mindre altid online. Derfor er det vigtigt, at du som virksomhed er til stede og synlig på de platforme, hvor dine kunder befinder sig. Ved at vælge den rette platform og markedsføringsform kan din virksomhed skabe synlighed og styrke interaktionen med kunderne. Det øger kendskabet til din virksomhed, hvilket påvirker bundlinjen og din troværdighed.

Vi kan hos AdNovation hjælpe dig med at udvælge den, eller de rette platforme for din virksomhed at markedsføre sig via. Vi tilbyder også hjælp til at udarbejde indhold i form af grafikker, opslag, konkurrencer m.m., samt annoncering af din virksomhed på den eller de platforme, som er relevante for din målgruppe. 

Valg af sociale medier

Det handler først og fremmest om at udvælge den rette platform, som passer til din virksomheds målgruppe og de produkter og ydelser, du ønsker at markedsføre.   

Hos AdNovation tilbyder vi strategisk rådgivning om valg af platform, der matcher din virksomhed og produkter 

Vi rådgiver om strategisk brug af følgende digitale platforme. 

Facebook

Er det mest anvendte sociale medie i Danmark. Ved at markedsføre jer her kan I ramme bredt mellem folk i alderen 15-65+ år og blandt mange forskellige interesseområder. Derfor er dette medie også det mest anvendte inden for markedsføring i Danmark 

LinkedIn

Er en god platform til at skabe brand awareness over for andre virksomheder og generelt et godt medie at gøre brug af i business-to-business sammenhænge. Målgruppen her strækker sig bredt fra 18-55+ år. De mest aktive brugere er dog mellem 25-54 år. 

Instagram

Er det næstmest anvendte sociale medie i Danmark. Det bliver anvendt af den yngre målgruppe i alderen 15-35 år. Dette medie kan være særligt godt til at markedsføre produkter til den yngre generation, samt børnefamilier og herunder særligt kvinder. 

YouTube

Er vokset med hastige skridt og bliver i dag anvendt af en stor del af danskerne. Målgruppen her strækker sig bredt mellem alderen 15-65+ år. Derfor er dette medie et vigtigt sted at være repræsenteret, hvis du ønsker at ramme bredt.

Social media management 

Har din virksomhed brug for hjælp til at lave content marketing til dine sociale medier?

Vi hjælper dig med at skabe kvalitetstrafik, som giver brand awareness og kundehenvendelser. 

Vi kan hjælpe din virksomhed med følgende: 

  • Udarbejdelse af indhold til opslag. 
  • Oprettelse af konkurrencer. 
  • Tiltrækning af nye abonnenter til nyhedsbrev. 

Annoncering 

AdNovation tilbyder at designe og opsætte annoncer.

For at du får mest ud af dine annoncekroner gør vi meget ud af udarbejde grafikker til de annoncer, vi producerer. Derudover laver vi i samarbejde med dig en grundig udvælgelse af den rette målgruppe til dine annoncer. Vi opretter dine annoncer på relevante platforme. Du er dermed sikret, at dine annoncer bliver set og reageret på af de rette brugere af platformen.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at annoncere på Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube (og Pinterest).

Opnå succes på de sociale medier

 Har du brug for hjælp at udvælge din målgruppe, stille skarpt på de rette kanaler eller markedsføre din virksomhed på SoMe? Eller vil du blot høre mere?

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen

Pin It on Pinterest