WordPress-serviceaftale

Få en professionel nørd til at vedligeholde og passe på din hjemmeside. Hvad gør du, hvis din hjemmeside pludselig er gået ned eller er blevet hacket? Mange gange kan det blive dyrt, hvis der er sket en alvorlig fejl på jeres hjemmeside eller den er blevet hacket. Det kan en WordPress serviceaftale hjælpe med.

Med en WordPress serviceaftale slipper du for at spekulere over driften af dit WordPress CMS, for du har altid en ekspert lige ved hånden, der sikrer at din hjemmeside fungerer optimalt. Skulle uheldet være ude, så er det hurtigt at genskabe en fungerende hjemmeside igen, da vi altid har en backup af jeres hjemmeside, og derfor kan genetablere den i løbet af meget kort tid.

Det får du med en WordPress-serviceaftale

  • Vi tager dagligt en fuld backup af din hjemmeside. Backuppen gemmes i 90 dage.
  • Din hjemmeside bliver genskabt, hvis den går ned
  • Vi renser din hjemmeside, hvis den er blevet hacket
  • Vi sørger for din WordPress er altid opdateret til den nyeste version
  • Vi sikrer, at dine plugins er altid opdateret til nyeste version
  • Vi opsætter en firewall og der foretages andre tiltag for at beskytte din hjemmeside mod hackere
  • Vi skanner din hjemmeside for virus og malware, så du ikke risikerer at blive blacklistet af Google og andre søgemaskiner
  • Din hjemmeside bliver løbende hastighedsoptimeret gennem tekniske tiltag
  • Du får fri teknisk support via telefon og mail
  • God nattesøvn ?

Få en ekspert til at veligeholde din WordPress CMS.
Tegn en serviceaftale med AdNovation.

Fakta om din WordPress-serviceaftale

Backup

Vi tager dagligt en backup af din hjemmeside, så det er nemt at genskabe den, hvis noget går galt.

Opdatering af plugins

Vi sørger for, at dine plugins altid er opdateret til den nyeste version. Du får bedre sikkerhed og det kan medvirke til at hastigheden på hjemmesiden forbedres.

Opdateringer af WordPress

Vi sikrer, at WordPress altid er ajourført, så I har den nyeste version. På samme måde som med plugins er dette med til at øge sikkerheden og hastigheden på jeres hjemmeside.

Sikkerhed

Vi sikrer, at din hjemmeside er bedst muligt beskyttet mod hackere. Du kan desværre ikke sikre sig 100% mod at blive hacket, da hackere hele tiden finder nye måde til at få adgang til ens hjemmeside på. Skulle uheldet være ude, så kan vi hurtigt genskabe din hjemmeside, og rense den for ødelagte filer.

Spam og virus

Vi installerer spamfilter på din hjemmeside, så der kommer mindst muligt spam og links til forkerte sider ind på din side og i din mailboks. Derudover bliver der løbende skannet for virus og malware, og vi tjekker løbende op på, om du er blevet blacklistet af de kendte søgemaskiner.

Support

Har du et teknisk problem eller spørgsmål, kan du altid ringe til os og få råd og vejledning om brugen af din WordPress CMS.

Pris DKK 299,- eksklusiv moms pr. måned.

Adresse

Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg

b

CVR

25 84 69 07

Telefon

+45 71 61 72 72

E-mail

info@adnovation.dk

Problemer med din hjemmeside?

Har du en serviceaftale på din hjemmeside, så ring på 71 61 72 72 for fri support. Vi er klar til at vejlede dig og give gode råd, så du kan få løst dit problem.

Vi bruger CookiesLæs om AdNovations cookies politik