Teknisk SEO-analyse 

Hold trit med din hjemmesides vigtigste SEO-parameter: teknikken

Hvorfor er en teknisk SEO-analyse vigtig? 

Lader du teknikken spænde ben, når Google afkoder og indekserer din hjemmeside?

I jagten på de eftertragtede søgeordsplaceringer stiller virksomheder skarpt på søgeordsoptimering og linkbuilding. Og det gør de med god grund. Søgeord og links er vigtige SEO-parametre, der i allerhøjeste grad er afgørende for en hjemmesides placering på Google. Men indsatsen falder til jorden, hvis der ikke er styr på teknikken!

En indholdsoptimeret hjemmeside kan ikke opnå succes på Google, hvis dele af dens tekniske fundament er mangelfulde. Det giver sig selv, at toget ikke kører, hvis teknikken fejler. Derfor er det tekniske SEO-arbejde det mest fundamentale element i enhver strategisk SEO-indsats.

Desværre bliver teknisk SEO ofte glemt i farten. Den forseelse bliver hurtigt en bekostelig affære, fordi programmeringen af mange digitale sites ofte modarbejder de krav, Google efterspørger. Derfor bør du altid starte med at sikre, at tekniske barrierer ikke udelukker dit site fra Google-festen.

AdNovations tekniske SEO-analyse afdækker enhver SEO-teknisk barriere, der måtte være på din hjemmeside. Vi gransker sidens tekniske fundament. Med analysen skaber vi overblik og omsætter kringlede tekniske parametre til spiselige tiltag, du kan handle på og udbedre. Lad os få det tekniske på plads, så din virksomhed kan høste det fulde udbytte af sit SEO-arbejde.

 

Hvad indeholder en teknisk SEO-analyse?

Vi foretager en teknisk SEO-analyse ved at gennemgå og gennemteste alle SEO-tekniske parametre på din hjemmeside. Disse parametre påvirker din organiske søgeordsplacering i større eller mindre grad.

For at sikre kvaliteten af analysens indhold, benytter vi markedets mest intelligente SEO-værktøjer til formålet.

Din færdige analyse indeholder data om:

 

 • Header response-koder
 • Overskrifter og underrubrikker
 • Indekseringsmuligheder
 • Mobiloptimering
 • Døde links
 • Integration med Google Analytics
 • Billeder (Alt-tekst og Titler) samt størrelsen på billederne
 • Integration med Google Search Console
 • Domæner og subdomæner
 • Titler på siderne samt meta-descriptions
 • Intern linkstruktur
 • Duplikeret indhold
 • Robots og .htaccess (hypertext access)
 • Kodning
 • Load-hastighed

Omsæt din tekniske SEO-analyse til trafik 

Den færdige analyse sammenfattes i en komplet rapport. Rapporten indeholder beskrivelser af de tekniske forbedringer, du bør foretage på din hjemmeside.

Vi inviterer dig og din virksomhed til et overleveringsmøde (fysisk eller online). Her gennemgår og forklarer vi rapportens indhold. Formålet er at klæde jer bedst muligt på til arbejdet med de tekniske SEO-optimeringer. Alle spørgsmål er velkomne, og vi siger først farvel, når I føler jer rustet til jobbet.

Mange elementer vil I selv kunne optimere. Men nogle vil være så teknisk funderet at de må varetages af en specialist, der er vant i kode. Den ydelse kan vi naturligvis også tilbyde.

 

 

 

Når det SEO-tekniske lever op til søgemaskinernes forventninger, har I fundamentet til jeres videre SEO-arbejde. Det vil nu være muligt at forbedre jeres søgeordsplacering og dermed drive organisk trafik til hjemmesiden.

SEO er en lukrativ langtidsinvestering. Vi anbefaler, at du løbende holder trit med din hjemmesides SEO-tekniske fundament.

Tre gode grund til at vælge en teknisk SEO-analyse 

Sig farvel til SEO-tekniske barrierer, der hindrer din Google ranking 

Høst det fulde udbytte af din søgeordsoptimering og linkbuilding

Bliv klogere på din hjemmesides SEO-tekniske fundament

Vil du have mere trafik på dit site?

Træk ud i overhalingsbanen på Google med en teknisk SEO-analyse og de rette kompetencer i ryggen.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest