Firmaprofil

Om AdNovation

AdNovation er et nordjysk webbureau med speciale i WordPress og DanDomain webshops. Firmaet AdNovation blev stiftet i august 2015 af Jakob Kafton-Krogh, der i mere end 20 år har arbejdet med multimediedesign og -produktion. Vores formål er at producere unikke hjemmesider, der teknisk er helt i front så mine kunder får succes online .

WordPress, DanDomain webshop – teknisk velfungerende platforme, der også kan designes med et unikt resultat

For AdNovation er det helt essentielt at producere, designe og levere hjemmesider, der teknisk er helt i front, så mine kunder får succes online. Derfor programmerer vi i WordPress hjemmesider og arbejder med DanDomains webshopløsninger til dig, som driver e-handel, da det er min erfaring, at disse systemer giver den bedste performance for både webmaster backend og den, som besøger websitet eller webshoppen.

Lækkert, brugervenligt design af din hjemmeside eller webshop

Én ting er, at det tekniske fungerer, når vi taler online-tilstedeværelse; noget andet er designet. For at sikre, at dit site eller shop også får et optimalt look, arbejder jeg tæt sammen med grafisk designer, Laila Nygaard i Nygaard Grafisk. Hendes rolle er at give din hjemmeside eller webshop et unikt og personligt design, så dine besøgende får en lækker brugeroplevelse både teknisk og designmæssigt. Vi benytter WordPress og Drupal som CMS til hjemmesider og DanDomain webshop til e-handel.

Tæt dialog og en holdning til design kendetegner dit samarbejde med AdNovation – uanset, om du ønsker en optimeret hjemmeside, en brugervenlig DanDomain webshop eller assistance med SEO, online-annoncering og content marketing.

 Vi har kunder indenfor alle brancher og industrier. Vi har kunder i hele Danmark – fra Skagen til København – og på både Grønland og Færøerne til både B2B- og B2C-kunder inden for alle brancher –  vi levere løsninger, der altid er tilpasset til jeres målgrupper.

For AdNovation er der ingen virksomheder som er for små eller store, hvilket også kan ses på vores cases. Klik her for at se vores Cases.

AdNovations vision

For os er det vigtigt at levere digital kommunikation som ser indbydende ud, og som teknisk virker optimalt i forhold til kundens ønsker og behov. Det er vigtigt for os ikke at levere standardløsninger, men at vi får et kendskab til jeres virksomhed, så vi sammen kan finde den bedste løsning uanset om det er på sociale medier, søgemaskiner eller i form af en hjemmeside eller webshop.

Fordele ved at arbejde sammen med AdNovation

  • Engagement i jeres virksomhed fra briefing til levering af færdig løsning
  • En holdning til, hvad godt design er
  • Erfaren specialist i e-handel og online-kommunikation
  • Gennemtestede CMS- og webshop-løsninger
  • Teknisk højt niveau hos programmør
  • Nordjysk kvalitet og charme – uden, at det koster ekstra 😉
  • Lækker brugeroplevelse gennem stilsikkert design

Adresse

Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg

b

CVR

25 84 69 07

Telefon

+45 71 61 72 72

E-mail

info@adnovation.dk

Problemer med din hjemmeside?

Har du en serviceaftale på din hjemmeside, så ring på 71 61 72 72 for fri support. Vi er klar til at vejlede dig og give gode råd, så du kan få løst dit problem.

Vi bruger CookiesLæs om AdNovations cookies politik