Firmaprofil

 

 

Om AdNovation

AdNovation er et nordjysk webbureau med speciale i søgemaskineoptimering, SoMe og  webshops.

Firmaet AdNovation blev stiftet i august 2015 af Jakob Kafton-Krogh, der i mere end 20 år har arbejdet med multimediedesign og -produktion.

Vores formål er at producere unikke SEO-optimerede hjemmesider, som teknisk er helt i front, så din webshop eller hjemmeside genererer digital succes for din virksomhed.

WordPress CMS, WooCommerce webshop – teknisk velfungerende platforme

For AdNovation er det helt essentielt at producere, designe og levere hjemmesider, der teknisk er helt i front, så du får succes online. Derfor programmerer vi hjemmesider i WordPress og arbejder med DanDomains webshopløsninger til dig, som driver e-handel. Det er vores erfaring, at disse systemer giver den bedste performance for både webmaster backend og den, som besøger websitet eller webshoppen.

Lækkert, brugervenligt design af din hjemmeside eller webshop

Én ting er, at det tekniske fungerer, når vi taler online tilstedeværelse; noget andet er designet. For at sikre, at dit site eller din shop også får et optimalt look, arbejder jeg tæt sammen med grafisk designer, Laila Nygaard i Nygaard Grafisk. Hendes rolle er at give din hjemmeside eller webshop et unikt og personligt design, så dine besøgende får en lækker brugeroplevelse både teknisk og designmæssigt. Vi benytter WordPress og Drupal som CMS til hjemmesider og DanDomain webshop til e-handel.

Tæt dialog og en holdning til design kendetegner dit samarbejde med AdNovation – uanset, om du ønsker en optimeret hjemmeside, en brugervenlig WooCommerce løsning eller en DanDomain webshop. Vi tilbyder også assistance med SEO, online-annoncering og content marketing.

 

Vores kunder

Vi har kunder inden for alle brancher og industrier. Vi har kunder i hele Danmark – fra Skagen til København – og i Grønland og på  Færøerne. Og vi har ligeledes både B2B- og B2C-kunder. Vi leverer altid løsninger, der matcher jeres målgrupper og branchekultur.

Ingen virksomheder er for små eller store, hvilket du også kan se og læse om i vores cases her.

Vores vision

Vi brænder for at levere digital kommunikation, som er visuelt indbydende, brugeroptimeret og teknisk optimalt i forhold til kundens ønsker og behov. Det er vigtigt for os ikke at levere standardløsninger. Vi ønsker kendskab til jeres virksomhed, så vi sammen kan finde den bedste løsning – uanset om det er på sociale medier, søgemaskiner eller i form af en hjemmeside eller webshop.

Fordele ved et samarbejde med os

  • Engagement i jeres virksomhed fra briefing til levering af færdig løsning
  • En holdning til hvad godt design er
  • Erfaren specialist i e-handel og online kommunikation
  • Gennemtestede CMS- og webshop-løsninger
  • Professionelt teknisk niveau hos programmør 
  • Lækker brugeroplevelse gennem stilsikkert design

Lad os skabe noget unikt sammen

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest