WooCoomerce webshop

Ny webshop? AdNovation leverer unikke e-handelsløsninger opsat med WordPress/WooCommerce. Med en webshopløsning fra AdNovation får du en digital platform med alle de funktioner som du har brug for til din  blog, firmapræsentation og e-handel.

Vælg den rigtige webshop

Vælger du en løsning ned WordPress/WooCommerce får du en platform, hvor du kan udføre alle de behov og funktioner, der skal til for at drive en succesfuld webshop. Vores løsninger er skalerbaré, så de kan vokse med din forretning. Der bliver løbende udviklet nye funktioner på begge webshopløsninger, som gør det nemmere for dig at drive en succesfuld webshop. Det kan for eksempel være nye funktioner til at håndtere fragt eller udsendelse af nyhedsbreve.

Godt design kan ses på bundlinjen

Med en webshop fra AdNovation får du en løsning, der ser godt ud på alle platforme uanset om det er på en mobiltelefon, tablet eller en computerskærm. Det sikrer, at jeres produkter altid fremstår pænest muligt, og dermed giver det også en bedre salgskanal, som i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Vi designer webshops, som giver en god oplevelse for jeres kunder. For os er det vigtigt at få jeres produkter til at fremstå bedst muligt. Vi sætter en dyd i at levere godt design, da vi er overbeviste om, at det giver en bedre konvertering. Derudover sikrer vi, at det for kunderne er nemt at finde de produkter som de gerne vil købe, og vi sikrer, at det er nemt at gennemføre købet for kunder, så I ikke mister en potentiel kunde.

Online markedsføring

Det er vigtigt, at webshoppens produkter kan findes på nettet. Derfor sikrer vi altid, at der ikke er nogle tekniske barrierer for at opnå en god placering på søgemaskiner som Google eller Bing. Vi bistår også gerne med at opsætte jeres SEO-strategi og opsætning af annoncer på Google.

Kontakt

Kontakt AdNovation for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe vækst for jeres virksomhed på nettet.

Telefon

71 74 70 80

Email

info@adnovation.dk

10 + 1 =

Adresse

Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg

b

CVR

25 84 69 07

Telefon

+45 71 61 72 72

E-mail

info@adnovation.dk

Problemer med din hjemmeside?

Har du en serviceaftale på din hjemmeside, så ring på 71 61 72 72 for fri support. Vi er klar til at vejlede dig og give gode råd, så du kan få løst dit problem.

Vi bruger CookiesLæs om AdNovations cookies politik