Webshop-løsning

Boost din konverteringsrate med en unik e-handelsplatform  

 

Webshop-løsning

AdNovation leverer unikke e-handelsløsninger opsat med WordPress/WooCommerce. Med en webshop-løsning fra AdNovation får du en digital platform med alle funktioner, du har brug for til din blog, firmapræsentation og/eller e-handel.

Vælg den rigtige webshop

Vælger du en løsning med WordPress/WooCommerce, får du en platform, hvor du kan udføre alle de behov og funktioner, der skal til for at drive en succesfuld webshop. Vores løsninger er skalerbare, så de kan vokse med din forretning. Der bliver løbende udviklet nye funktioner på vores webshop-løsninger, som gør det nemmere for dig at drive en succesfuld webshop. Det kan eksempelvis være nye funktioner til at håndtere fragt eller udsendelse af nyhedsbreve.

Godt design kan ses på bundlinjen

Med en webshop fra AdNovation får du en løsning, der ser godt ud på alle platforme – uanset om det er på en mobiltelefon, tablet eller en computerskærm. Det sikrer, at jeres produkter altid fremstår pænest muligt og giver en bedre salgskanal, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Vi designer webshops, som giver en god brugeroplevelse for jeres kunder. For os er det vigtigt at få jeres produkter til at fremstå bedst muligt. Vi sætter en dyd i at levere godt design, da vi er overbeviste om, at det giver en bedre konverteringsrate. Derudover sikrer vi, at det for kunderne er nemt at finde de produkter, de søger, og vi sikrer, at det er nemt at gennemføre købet, så I ikke mister en potentiel kunde.

Online markedsføring

Det er vigtigt, at webshoppens produkter kan findes på nettet. Derfor sikrer vi altid, at der ikke er nogle tekniske barrierer for at opnå en god placering på søgemaskiner som Google eller Bing. Vi bistår også gerne med at opsætte jeres SEO-strategi og opsætning af annoncer på Google.

Hvad koster en webshop

Priserne nedenfor er vejledende. Vi har ikke faste priser på webshops, da alle virksomheder er forskellige og derfor har brug for forskellige løsninger i forhold til webdesign og funktioner i webshoppen. Priserne er eksklusive moms.

Kundecases

AdNovation har lavet mange typer og størrelser af webshops. Skal vi også hjælpe dig?

Lad os skabe noget unikt sammen

Opnå langsigtet succes på din webshop med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen.

Pin It on Pinterest