WEBBUREAU AALBORG

Stil skarpt på jeres digitale vækstpotentiale

Webbureau Aalborg – Gør visionerne til digital virkelighed

AdNovation er et webbureau med base i pulserende Aalborg og underafdeling i København.

Jakob Kafton-Krogh, der har mere end 20 års erfaring med multimediedesign og -produktion, stiftede firmaet i august 2015. Vokseværk har sidenhen udvidet forretningen.

At gøre visioner til digital virkelighed er en brandvarm disciplin. Og den professionelle digitaliseringsrejse er altid i udvikling. Vores fornemste opgave er derfor at udvikle intelligente webløsninger, der forener teknik, digital kommunikation og tidens tendenser.

Er I ajour med jeres SEO, digitale markedsføring, sociale medier og webkommunikation? Brænder I for at blive synlige online? Drive e-handel? Implementere Instagram Shopping Tags? Skyde skarpt med retargeting? Noget helt niende?

Det kan være svært at se skoven for bare e-træer. Men mulighederne er mange!

Vi løfter en bred vifte af kundeopgaver på tværs af brancher og konkurrencefyldte markeder. Måske du kan hente inspiration iblandt?

Vores specialer dækker: hjemmesider – webshops – webdesign – søgemaskineoptimering (SEO) – digital markedsføring – sociale medier – webkommunikation – rådgivningsforløb.

Jeres kontekst og unikke omstændigheder er altid i højsædet og retningsvisende for et samarbejde. Den gode relation driver givtige resultater.

Skal vi stille skarpt på jeres digitaliseringspotentiale?

 

at-coach.dk - forside

Hjemmeside Aalborg – Skal I have ny hjemmeside?

 En unik og intelligent designet hjemmeside skaber langsigtet, digital succes.

UX (user experience, eller på dansk: brugeroplevelsen) driver værket. Derfor tænker vi målgruppen ind i informationsarkitekturen, webdesignet og ikke mindst webindholdet på jeres hjemmeside. I dag tilgås websites fra forskellige teknologier og skal derfor være responsive. Hos os er mobil- og tabletoptimering en selvfølge.

Vi stiller ligeledes skarpt på SEO fra dag ét. Funktionalitet og design kan spille nok så fint, men det er alfa og omega, at jeres site bliver fundet på søgemaskinerne.

Vi anbefaler WordPress CMS.   

 

Webshop Aalborg – Sats på e-handel med WooCommerce

Jeres online forretning kan med fordel opsættes i WooCommerce. Her er tale om en gratis og professionel e-handelsplatform, der let at navigere i til hverdag. Vi varetager opgaver i WooCommerce, DanDomain og Shopify.

Vi udvikler webshops, der let kan integreres med diverse systemer, såsom regnskabsprogrammer, nyhedsbreve og betalingssystemer. Dertil vægter vi gode analysemuligheder højt. I skal let kunne tilgå overskuelig statistik over køb, ordrer, ordrestørrelser m.v.

Vi designer responsive webshops, der kan tilgås fra computer, mobil og tablet.

 

SEO Aalborg – Dominer Google med nordjysk søgemaskineoptimering

SEO står for search engine optimization. På jysk taler vi om søgemaskineoptimering.

Det er alfa og omega, at en hjemmeside eller webshop er synlig i søgemaskinernes søgeresultater. Kunden besøger ikke en forretning, de ikke kan finde. Og digital synlighed på Google er resultatet af en strategisk SEO-indsats.

SEO til et multifacetteret værktøj. Jeres SEO-strategi bør kigge ind i flere relaterede indsatsområder.

  • Teknisk SEO er grundstenen
  • Søgeordsanalysen stiller skarpt på målgruppens digitale adfærd
  • Linkbuilding signalerer troværdighed og dermed relevans i GoogleLand
  • SEO-konkurrentanalysen afdækker huller, styrker og muligheder.

Er I ajour med SEO-junglens mange facetter?

 

SEO på mobil

Udvalgte kunder

Uanset om din virksomhed har brug for søgemaskineoptimering, et unikt design eller kodning af nye funktioner, så kan vi hjælpe. Her kan du se et udpluk af kunder, som har brugt AdNovations ekspertise.

Cases

AdNovation løser opgaver for mange typer og størrelser af virksomheder. Skal vi også hjælpe dig?

Min SOME advisor anbefalede mig at få lavet ny hjemmeside hos AdNovation. Jeg er meget glad for resultatet.
Det er altid et stort skridt, og særligt når man, som jeg, ikke er så velbevandret i at arbejde med hjemmesider.

Der har i hele processen været et fint samarbejde med Jakob Kafton-Krogh fra AdNovation. Altid behjælpelig og med fint flow og follow-up hele vejen igennem. Når det har drillet, har Jakob været der og altid været behjælpelig, så de krav, jeg havde, blev implementeret.

Undervejs i processen havde jeg et nyt krav. Det fandt Jakob en løsning på, og det blev implementeret. Har der været udfordringer med at forstå, hvordan man gjorde, så lavede Jakob en lille film, som både i billede og ord kunne vejlede og ”undervise” i at løse det problem, der var. Super fint.

AdNovation bistod også med design og layout, og jeg synes, at der er blevet lyttet og fundet fine løsninger. Jeg er meget glad for resultatet og sender de bedste anbefalinger.

Helle Koch Mathiasen

Lamaison ApS

Lad os skabe noget unikt sammen

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest