SEO-konkurrentanalyse

Driver trafikken til din hjemmeside

 

Overhal dine vigtigste konkurrenter

I jagten på de lukrative, organiske søgeordsplaceringer er Google benhård. Det er derfor vigtigt at holde trit med dine digitale konkurrenters tiltag, når din marketingstrategi skal støbes. Og her bliver SEO-konkurrentanalysen udslagsgivende. 

Hvad består en SEO-konkurrentanalyse af? 

AdNovations SEO-konkurrentanalyse er flerdelt. Med udgangspunkt i markedets mest intelligente SEO-værktøjer indsamler vi aktuelle og indgående data om søgeord og linkbuilding. 

Med en søgeordsanalyse skaber vi overblik over dine vigtigste konkurrenter på Google. Derved får du indblik i dine konkurrenters strategiske disponering af søgeord – eller mangel derpå. Du får konkrete tal på den søgetrafik, der karakteriserer disse søgeord. Og vi klarlægger, hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til dem, du deler søgeordsplacering med. 

SEO-konkurrentanalysen indeholder også en linkanalyse. I Linkanalysen får du en liste over domæner, der linker til dine konkurrenter. Dette giver et unikt indblik i dine konkurrenters linkbuilding (linkbygning), som er et væsentligt element i SEO-arbejdet. 

Kombinationen af en søgeords- og en linkanalyse giver en unik SEO-konkurrentanalyse. Analysen tager derved højde for SEO-faktorer, du kan optimere på din hjemmeside, og SEO-faktorer, der kan skrues på uden for dit domæne

Hvordan bruger du din SEO-konkurrentanalyse? 

SEO-konkurrentanalysen er med til at afdække huller og muligheder i din SEO-strategi.  

Analysen viser, hvor du bør søgeordsoptimere. Hvis konkurrenterne har en høj søgeordsplacering på Google, kan SEO-konkurrentanalysen fortælle, hvor du kan SEO-optimere din hjemmesides indhold. Det kan være, at der skal ændres i webkommunikationen, web-arkitekturen eller i dine metabeskrivelser. Dertil kan du så præcisere, hvilket indhold, der kontinuerligt bør opdateres og holdes friskt for kunden. Din hjemmeside skal både være synlig og fængende.  

SEO-konkurrentanalysen viser også, hvor du bør linkoptimere. Ligger du højt placeret på Google, har du formentlig styr på din linkbuilding.

 

Konkurrentens høje søgeordsplacering er derfor også et resultat af de troværdige hjemmesider, der linker til dem. Vores analysedata indikerer, hvilke links, du med fordel kan satse på. Strategisk linkbuilding skaber opmærksomhed, troværdighed og derved en øget synlighed. 

 SEO-konkurrentanalysens komplementerende elementer er en unik mulighed for at støbe dit SEO-arbejde og indstille dine SEO-mål på et strategisk grundlag. Der er med andre ord tale om et afgørende strategisk led, der afføder målbare effekter i form af højere trafik og besøgstal på din hjemmeside. 

SEO-Konkurrentanalyse

Tre gode grunde til at vælge en SEO-konkurrentanalyse 

Overhal dine konkurrenter på Google med strategisk konkurrentdata  

Afdæk huller og muligheder i din SEO-strategi 

Optimer og tilpas din hjemmesides søgeord og linkbuilding

Vi har i Borg XL-Byg brugt AdNovation til at undervise vores marketingsafdeling i annoncering på Facebook samt Google AdWords. Vi vil gerne takke for et virkeligt godt kursus, hvor vi fik mange værktøjer og ideer med hjem til vores videre arbejde med online markedsføring. Derudover har AdNovation programmeret ændringer på forsiden af vores website, så siden fremstår meget mere imødekommende og brugervenlig. Vi oplever AdNovation som en virkelig effektiv og professionel samarbejdspartner og kan klart anbefale AdNovation til andre.

Marianna

Grafiker, Borg XL-byg

Start dialogen

Start dialogen om en SEO-konkurrentanalyse og træk ud i overhalingsbanen på Google.

Vores eksperter står klar til at gøre dine visioner til digital virkelighed.   


Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen

Pin It on Pinterest