Ny hjemmeside?

Opnå langsigtet digital succes med en unik og intelligent designet hjemmeside

Få en hjemmeside, der er SEO-optimeret fra dag ét

Hos AdNovation har vi en unik tilgang til udviklingen af hjemmesider. Vi ved, at et flot og funktionelt design er essentielt for at konvertere besøgende og leads til kunder. Men! for de fleste virksomheder er det lige så vigtigt at blive fundet på Google, når potentielle kunder søger efter virksomhedens produkt eller service. Derfor prioriterer vi SEO lige så højt som design og funktionalitet.

Modsat mange andre webbureauer starter vi altid et nyt hjemmesideprojekt med at lave en søgeordsanalyse. Her finder vi de søgeord, der matcher din branche, og undersøger søgerens intention med søgningerne. Når vi har skabt overblik, udarbejder vi en navigationsstruktur og producerer indhold, der matcher kundens måde at søge efter dit produkt eller service på Google og andre søgemaskiner. På den måde skaber vi de bedste muligheder for at din hjemmeside får en god organisk  placering, hvilket driver trafikken til dit site.

AdNovation har stor erfaring med at lave portaler, som også er optimeret til mobilenheder. En stor del af vores kundes, GoBeauty, målgruppe tilgår siden via mobiltelefon. Det var derfor afgørende for kunden, at alt virker og ser godt på mobilenheder

Unikt design

AdNovation arbejder tæt sammen med Conexia og Nygaard Grafisk om at designe og udvikle unikke hjemmesider, hvor teknikken matcher jeres ønsker og behov. Vores design giver et flot og professionelt udtryk til jeres kunder og besøgende på hjemmesiden. Vi designer responsive hjemmesider, hvilket sikrer, at jeres hjemmeside virker og ser godt ud på både en computerskærm og på mobilenheder såsom en tablet eller smartphone. Se vores cases.

AdNovation er specialiseret i udvikling af unikke løsninger med WordPress CMS.

En vigtig del af søgemaskineoptimering er, at teknikken virker som den skal, samt at hjemmesiden virker på både computeren og mobiltelefonen. AdNovation sikrer altid, at der ikke er nogle tekniske barrierer for at din hjemmeside opnår en god placering på Google og andre søgemaskiner.

Få en professionelt designet og produceret hjemmeside

Vælger du AdNovation som samarbejdspartner til udførelse af din nye hjemmeside, får du en professionelt designet hjemmeside, der får jeres produkter eller ydelser til at fremstå bedst muligt. Dermed får I de bedste muligheder for at ramme jeres målgruppe og besøgende.

AdNovation bruger WordPress som CMS til vores kunders hjemmesider. Det betyder, at I får et system, der er skabt til hurtigt at udgive indhold på nettet. AdNovation har stor erfaring med at opbygge hjemmesider med udgangspunkt i målgruppens behov.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Priserne nedenfor er vejledende. Vi har ikke faste priser på hjemmesider, da alle virksomheder er forskellige og derfor har brug for forskellige løsninger i forhold til webdesign og funktioner i CMS-systemet. Priserne er eksklusiv moms.

Udvalgte kunder

Uanset om din virksomhed har brug for søgemaskineoptimering, et unikt design eller kodning af nye funktioner, så kan vi hjælpe. Her kan du se et udpluk af kunder, som har brugt AdNovations ekspertise.

Cases

AdNovation løser opgaver for mange typer og størrelser af virksomheder. Skal vi også hjælpe dig?

Min SOME advisor anbefalede mig at få lavet ny hjemmeside hos AdNovation. Jeg er meget glad for resultatet.
Det er altid et stort skridt, og særligt når man, som jeg, ikke er så velbevandret i at arbejde med hjemmesider.

Der har i hele processen været et fint samarbejde med Jakob Kafton-Krogh fra AdNovation. Altid behjælpelig og med fint flow og follow-up hele vejen igennem. Når det har drillet, har Jakob været der og altid været behjælpelig, så de krav, jeg havde, blev implementeret.

Undervejs i processen havde jeg et nyt krav. Det fandt Jakob en løsning på, og det blev implementeret. Har der været udfordringer med at forstå, hvordan man gjorde, så lavede Jakob en lille film, som både i billede og ord kunne vejlede og ”undervise” i at løse det problem, der var. Super fint.

AdNovation bistod også med design og layout, og jeg synes, at der er blevet lyttet og fundet fine løsninger. Jeg er meget glad for resultatet og sender de bedste anbefalinger.

Helle Koch Mathiasen

Lamaison ApS

Lad os skabe noget unikt sammen

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest