10 grunde til at vælge WooCommerce som platform til din webshop

WooCommerce er et gratis webshop-plugin, der er lavet af WooThemes tilbage i 2011. Med tiden er det blevet til en af de mest populære løsninger på nettet at lave Webshops med. Og det er bestemt ikke uden grund, at WooCommerce er blevet så populært. Det bliver meget svært at finde en gratis løsning på nettet, som kan tilbyde samme fleksibilitet og brugervenlighed til dagligdagens opgaver med at drive en webshop. Her er 10 gode grunde til at vælge WooCommerce:

 

 1. WooCommerce er gratis
  Det er rigtig mange gode og brugervenlige online løsninger, som i dag tilbyder at hjælpe dig i gang med at sælge online. Men du finder ikke mange webshop-løsninger, der kan det samme som WooCommerce, og som er gratis at bruge.
 2. Det er en meget fleksibel platform til e-handel
  En kæmpe fordel ved WooCommerce er, at det er nemt for en nybegynder at oprette produktkategorier og produkter. Derudover er systemet nemt at arbejde med, når det kommer til at sætte varer på tilbud og oprette flere variationer af samme vare – eksempelvis størrelser og farver på t-shirts. Endvidere er det hurtigt og nemt at sætte shoppen op til at sælge abonnementer og elektroniske produkter som for eksempel en e-bog.
 3. Mere end bare en platform til e-handel
  Sammen med WordPress er WooCommerce en perfekt platform til at drive online handel med, da du har mulighed for at oprette ekstra sider og en blog sammen med din webshop. På den måde har du mange gode værktøjer til at drive en succesfuld webshop samlet på en platform – uden at det koster dig ekstra penge i månedligt abonnement.
 4. Familiær brugerflade
  WordPress er blandt verdens mest brugte CMS-platforme til kommunikation online. WooCommerce er et plugin, der er udviklet til WordPress. Det betyder, at mange af de funktioner, som du skal bruge til at oprette produkter, allerede er kendte funktioner hentet fra WordPress. Derfor vil du have nemt ved at bruge WooCommerce, hvis du allerede kender WordPress. Hvis du ikke kender til WordPress, er der mange brugerforums på nettet som for eksempel dette forum på Facebook, hvor du kan hente gratis hjælp.
 5. Gode muligheder for at tilpasse design og funktioner
  I dag findes der flere tusind templates, som man kan købe og tilpasse til ens behov. Hvis du ikke er teknisk stærk, er det muligt at købe sig til professionel hjælp til at tilpasse en købt template eller få lavet et design, der matcher din målgruppe. Derudover er det muligt at tilrette eller kode de ekstra funktioner, WooCommerce tilbyder, så platformen er optimeret til målgruppens behov for funktionalitet.
 6. En professionel shop-platform
  Selvom WooCommerce er en gratis platform til webshops, er det også en stærk, professionel løsning til at drive e-handel med. Der er indbygget avancerede funktioner til ordrestyring, lagerstyring, forsendelsesmuligheder, styring af moms, rabatkuponer m.m. Alt det, du skal bruge for at opnå succes med din webshop, finder du på platformen.
 7. Analyse af salg og kunder
  Der er indbygget gode værktøjer til at overvåge statistiske oplysninger, som viser, hvordan det går med omsætningen. Det er blandt andet muligt at se det totale antal af ordrer, salg pr. dag, gennemsnitlig størrelse pr. ordre og statistik for køb pr. kunde. Alle statistikker bliver vist i pæne grafer og tabeller, så det er nemt at overskue og afkode dine data.
 8. Integrationer med andre systemer
  Med WooCommerce er dem nemt at få din e-shop til at ”tale” med andre systemer. For eksempel er det muligt at overføre alle ordrer til ens online regnskabsprogram automatisk – uanset om du bruger E-conomic, Billy eller Dinero. Det betyder, at du er fri for manuelt at indtaste alle ordrer i regnskabet. Derudover kan du også benyttet de fleste betalings-gateways direkte, så det er nemt at modtage betalinger online.
 9. Din webshop kan vokse med din succes
  Da det er muligt at kode nye funktioner i WooCommerce, skal du ikke være bange for at dit firma vokser fra systemet, så du pludselig er nødt til at skifte platform. Derudover er det muligt for systemet at håndtere tusindvis af kunder. Dit webhotel skal blot være stort nok til at håndtere trafikken.
 10. Kommet for at blive
  WooCommerce er i dag en af mest udbredte platforme til e-handel. Og du kan være sikker på at platformen også eksisterer mange år frem i tiden. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt den virksomhed, du benytter som e-handels-platform, pludselig går konkurs og lukker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

Share This