Webdesign i Aalborg

Skab troværdighed på din hjemmeside med et unikt webdesign

Et flot webdesign kan ses på bundlinjen

Få en hjemmeside, som er professionelt designet af en grafiker med erfaring fra store danske og skandinaviske virksomheder. AdNovation udvikler unikke hjemmesider. Uanset om jeres virksomhed vælger en løsning med en tilpasset skabelon eller får en professionel grafiker til at lave jeres visuelle udtryk, så leverer vi altid et webdesign, som giver jeres besøgende en god brugeroplevelse og gør det nemt at finde det, målgruppen leder efter, – uanset om det er en webshop eller en informationside.

Der er ingen tvivl om at et flot webdesign er med til at skabe troværdighed. Undersøgelser viser, at 94 % af besøgende på en hjemmeside lægger mærket til designet på hjemmesiden som det første, inden de går videre med at finde det produkt eller de informationer, de søger.

%

Information

85 % af alle virksomheder søger information på nettet, inden de foretager et køb af en vare eller service.

%

Førstehåndsindtryk

95 % at de besøgendes førstehånds-indtryk vurderes ud fra webdesignet

%

Troværdighed

75 % af alle besøgende på en hjemmeside vurderer virksomhedens troværdighed ud fra webdesignet.

Unikt webdesign

Alle webdesigns tager udgangspunkt i jeres virksomhedsprofil og kundegruppe. Vi kan levere webdesigns ud fra en eksisterende designmanual, eller vi kan hjælpe jer med at find det visuelle udtryk, som passer til jeres forretningsområde.

Inden vi går i gang med et nyt projekt, holder vi altid et opstartsmøde sammen med en programmør og en grafiker. Her finder vi den bedste løsning for netop jeres virksomhed. Derefter går vi i gang med forslag til jeres webdesign. Når vi er enige om hvordan jeres hjemmeside skal fremstå, går vi i gang med den tekniske opbygning.

Webdesign og CMS system

Et flot webdesign skal understøttes af et godt CMS-system eller webshop, så det er nemt for jeres virksomhed at oprette indbydende nyt indhold. Når vi leverer en ny hjemmeside, sørger vi altid for flere forskellige sideskabeloner. På den måde har I mulighed for at oprette varierede og flotte undersider løbende.

Rensponsivt webdesign

Vi designer udelukkende responsive hjemmesider. Det betyder, at jeres hjemmeside kommer til at fremstå indbydende uanset om den tilgås fra en computerskærm, tablet eller mobiltelefon. Google vurderer i dag mobilbrugervenligheden, og man bliver ”straffet” i forhold til ens placering på Google, hvis ens hjemmeside ikke er brugervenlig på mobilenheder.

Priser på webdesign

Hos AdNovation har vi ikke faste priser på vores hjemmesider. Alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov i forhold til webdesign, funktioner i CMS-systemet eller på en webshop. Vi har vejledende priser, som kan ses på vores produktside om hjemmesider.

Jeg har med fuld tilfredstillelse brugt Jakob fra AdNovation til programmering af hjemmesider. Tit kan man som webdesigner  have vilde idéer til hvad der kan få en hjemmeside til at se flot og professionel ud. Jakob har med “ja-hatten” på løst det på bedst mulige måde.

Laila Nygaard

Grafiker, Nygaard Grafisk

Lad os skabe noget unikt sammen

Opnå digital succes en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen.

Pin It on Pinterest