Webdesign i Aalborg

Et flot webdesign kan ses på bundlinjen

AdNovation er leverandør af webdesign i Aalborg. Få en hjemmeside, som er professionelt designet af en grafiker med erfaring fra store danske og skandinaviske virksomheder. AdNovation har stor erfaring med at udvikle unikke hjemmesider. Uanset om jeres virksomhed vælger en løsning med en tilpasset skabelon eller at få en professionel grafiker til at lave jeres visuelle udtryk, så få leverer vi altid et webdesign som giver jeres besøgende en god brugeroplevelse, og som går det nemt at finde de informationer som de leder efter uanset om det er en webshop eller en informationside.

Der er ingen tvivl om at et flot webdesign er med til at skabe troværdighed. Der er lavet undersøgelser, som viser at 94% af besøgende på en hjemmeside lægger mærket til designet på hjemmeside som det første inden de går videre med at finde de produkt eller de informationer som de leder efter.

%

Troværdighed

75% af alle besøgende på en hjemmeside vurderer virksomhedens troværdighed ud fra webdesignet.

%

Information

85% af alle virksomheder søger information på nettet inden de fortager et køb at en ny vare eller service.

%

Førstehånds indtryk

95% at de besøgendes førstehånds indtryk vurderes ud fra webdesignet

Unikt webdesign

Alle webdesigns tager udgangspunkt i jeres virksomhedsprofil og jeres kundegruppe. Vi kan levere webdesigns udefra en eksisterende designmanual eller vi kan hjælpe jer med at fin det visuelle udtryk som passer til jeres forretningsområde.

Inden vi går i gang med at lave et nyt projekt holder vi altid et opstartsmøde sammen med en programmør og en grafiker, hvor vi finder den bedste løsning for netop jeres virksomhed, og derefter går vi i gang med forsalg til jeres webdesign, når vi er enige om hvordan jeres hjemmeside skal fremstå, går vi igang med den tekniske opbygning.

Webdesign og CMS system

Et flot webdesign skal understøttes af et godt CMS system eller webshop, så det er nemt for jeres virksomhed at oprette nyt indhold, som ser indbydende ud for jeres besøgende på hjemmesiden. Når vi leverer en ny hjemmeside, er der alt flere forskellige sideskabeloner, så jeres virksomhed har mulighed for at oprette varierede og flotte webdesign på jeres hjemmeside.

Webdesign i Aalborg

Rensponsivt webdesign

Når vi designer hjemmesider lave vi dem altid responsive, så jeres hjemmeside kommer til at fremstå indbydende uanset om den ses fra en computerskærm, tablet eller mobiltelefor. Google vurderer i dag mobilbrugervenligheden og man bliver ”straffet” i forhold til ens placering på Google, hvis ens hjemmesider ikke brugervenlig på mobilenheder.

Priser på webdesign

Hos AdNovation har vi ikke faste priser på vores hjemmesider. Grunden til det er, at alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov i forhold til webdesign, funktioner i CMS systemet eller webshoppen. Vi har nogle vejledende priser, som kan ses på vores produktside om hjemmesider.

Adresse

Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg

b

CVR

25 84 69 07

Telefon

+45 71 61 72 72

E-mail

info@adnovation.dk

Problemer med din hjemmeside?

Har du en serviceaftale på din hjemmeside, så ring på 71 61 72 72 for fri support. Vi er klar til at vejlede dig og give gode råd, så du kan få løst dit problem.

Vi bruger CookiesLæs om AdNovations cookies politik