Partnerskab

Få en professionel samarbejdspartner til levering af jeres digitale løsninger

 

Skal vi arbejde sammen?

Har dit bureau brug for en stærk underleverandør til udvikling af unikke websites og webshops i WordPress? Tøv ikke med at tage kontakt til os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at kode og designe unikke hjemmesider for jeres kunder.

Derfor

Vi har stor erfaring med at fungere som underleverandør til grafiske bureauer, hvor vi har udviklet både store om mindre webløsninger. Derudover har vi adgang til et netværk af samarbejdspartnere inden for mediebranchen, så vi kan også hjælpe med forskellige opgaver såsom at skaffe en professionel fotograf til at tage produktfotografier. Som partner med os har I mulighed for at outsource produktionen 100 % og dermed bruge jeres evner dér, hvor jeres kompetencer er stærkest.

White Label

Et White Label partnerskab henvender sig til reklamebureauer og grafiske bureauer, som ønsker at bruge en underleverandør til deres produktion af websites. Her fungerer AdNovation som en usynlig partner. Det betyder, at I har kontakten med kunderne og står som leverandør af websitet. I bestemmer selv, om I vil levere designet af websitet, som vi så koder for jer, eller om vi også skal stå helt eller delvist for designet.

Samarbejde om et projekt

Det er også muligt at bruge mig som en synlig samarbejdspartner, hvor jeg har kontakten til kunden vedrørende teknisk produktion, support og generel brug af WordPress.

Arbejdsgang

1. Opstart

I modtager en henvendelse fra kunden om et projekt.

2. Løsning

Vi mødes og tager en snak om tekniske løsninger og eventuelt design ud fra kundens ønsker og behov.

3. Løsning til kunden

I vender tilbage til kunden med et bud på en løsning.

4. Prissætning

Ud fra det aftalte med kunden kommer vi med en fast pris på projektet, så i som bureau ved, hvilke udgifter, I har på projektet.

5. Kvalitetsikring

AdNovation modtager et udkast til designet elektronisk, og efterfølgende tager vi en samtale, hvor vi sikrer, at designet kan løses rent teknisk, inden I sender det endelig design til kunden.

6. Produktion

AdNovation modtager det endelige design og starter produktion af projektet.

7. Aflevering

AdNovation giver enten bureauet eller kunden en udførlig forklaring i brug af løsningen. Efterfølgende kan vi også levere filmklip, som forklarer, hvordan websitet skal bruges.

Jeg har med fuld tilfredstillelse brugt Jakob fra AdNovation til programmering af hjemmesider. Tit kan man som webdesigner have vilde idéer til hvad der kan få en hjemmeside til at se flot og professionel ud. Jakob har med “ja-hatten” på løst det på bedst mulige måde.

Laila Nygaard

Grafiker, Nygaard Grafisk

Start dialogen om et partnerskab

Få en stærk underleverandør til udvikling af dine kunders digitale løsninger.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest