Skal vi arbejde sammen?

Har dit bureau brug for en stærk underleverandør til udvikling af unikke websites og webshops i WordPress, så tøv ikke med at tage kontakt til mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at kode og designe hjemmesider for jeres kunder.

Derfor

Jeg har stor erfaring med at fungere som underleverandør til grafiske bureauer, hvor jeg har udviklet både store om mindre webløsninger. Derudover har jeg adgang til et netværk af samarbejdspartnere indenfor mediebranchen, så jeg kan også hjælpe med forskellige opgaver såsom at skaffe en professionel fotograf til at tage produktfotografier. Som partner med mig, har I mulighed for at outsource produktionen 100%, og dermed bruge jeres evner det hvor jeres kompetencer er stærkes.

White Label underleverandør af WordPress løsninger

Et White Label partnerskab henvender sig til reklamebureauer og grafiske bureauer som ønsker at bruge en underleverandør til deres produktion af websites. Her fungerer jeg som en usynlig partner. Det betyder, at I har kontakten med kunderne og står som leverandør af websitet. I bestemmer selv om I vil levere designet af websitet, som jeg så koder for jer eller om jeg også skal stå helt eller delvist for designet.

Samarbejde om et projekt

Det er også muligt at bruge mig som en synlig samarbejdspartner, hvor jeg har kontakten til kunden vedrørende tekniskproduktion, support og generel brug af WordPress.

Arbejdsgang

  • I modtager en henvendelse fra kunden om et projekt
  • Vi mødes og tager en snak om tekniske løsninger og eventuelt design ud fra kunden ønsker
  • I vender tilbage til kunder med et bud på en løsning
  • Ud fra det aftalte med kunden kommer jeg med en fast pris på projektet så i som bureau ved hvilke udgifter I har på projektet.
  • jeg modtager et udkast til designet elektronisk og efterfølgende tager vi en samtale, hvor vi sikrer at designet kan løses rent teknisk inden I sender det endelig design til kunden.
  • Jeg modtager det endelige design, og starter produktion af projektet.
  • Jeg giver enten bureauet eller kunden en udførlig forklaring i brug af løsningen. Efterfølgende kan jeg også levere filmklip, som forklarer, hvordan websitet skal bruges.