Premind® Biotics

 

Premind® Biotics

Kodning, design og udvikling af landingpages i forbindelse med samarbejder med influensers på forskellige markedsføringskanaler.

 

Virksomheden

Premind®Biotics blev grundlagt i 2019 og er en virksomhed som sælger kosttilskud til at optimere det mentale velvære. Ønsket for dem var at skabe et tilskud, som forbedrede hukommelse, koncentration og performance. Det er et tilskud uden kompromiser, hvor naturens unikke egenskaber er inddraget, og hvor der tages afsæt i den nyeste forskning for at effektivisere hvad naturen har skabt.  Valget om præbiotisk tilskud sikrer diversiteten i tarmfloraen, til gavn for det mentale klima, fordi det styrker og balancerer det indre økosystem. 

Premind®Biotics er derfor deres svar på det ideelle, præbiotiske, og plantebaserede tilskud, der via tarmen effektivt og målrettet gavner kognitiv performance samtidig med at virke forbyggende.  

Ydelse

AdNovation har stået for kondning, design og udvikling af landingpages i forbindelse med Premind®Biotics samarbejde med influencers på forskellige markedsføringskanaler.

 

Inspireret? Lad os skabe noget unikt

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest