Kingsland Oslo Horse Show

 

Kingsland Oslo Horse Show

Nyt website, som er udviklet og designet på både norsk, dansk og engelsk i WordPress CMS. AdNovation har været underleverandør til Nygaard Grafisk på dette projekt.

Hostingaftale, da AdNovation kan tilbyde en server med høj nok ydeevne til de i gennemsnit 50.000 besøgende, der er på websitet under stævnet.

 

Virksomheden

Kingsland Oslo Horse Show er verdensmesterskabet i dressur og spring, som bliver afholdt i Oslo i Norge hvert år.

Under stævnet er der i gennemsnittet 50.000 besøgende på deres hjemmeside, hvilket kræver en forholdsvis stor server. Kingsland Oslo Horse Show har haft svært ved at finde en samarbejdspartner, som har kunnet levere en server med en høj nok ydeevne til den voldsomme trafik, der er på sitet under stævnet. Her kommer AdNovation ind i billedet, da vi kan tilbyde dem en højtydende serverløsning, som imødekommer kundens behov. 

Ydelse

AdNovation har udarbejdet et helt nyt og unikt website i WordPress CMS. Siden er opsat på både norsk, dansk og engelsk. Websitets design er udarbejdet og opsat i samarbejde med Nygaard Grafisk.

Nyheder og resultater, der bliver delt på websitet, bliver også sendt direkte til Kingsland Oslo Horse Shows app, hvor deltagerne kan følge med.

Derudover har de en hostingaftale og en WordPress serviceaftale hos os. 

Inspireret? Lad os skabe noget unikt

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest