Boost din virksomheds digitaliseringspotentiale

Unik genvej til opkvalificering af jeres in-house kompetencer

Medfinansiering? Søsæt digitaliseringsrejsen

Mange virksomheder ser stadig digitalisering som en hæmsko. Dét stikker en kæp i hjulet på bundlinjen. Hvis I er udfordret på det digitale, kan vi hjælpe med at søge medfinansiering til – og efterfølgende varetage – jeres kompetenceudvikling. Her er tale om en unik finansieringsmulighed for at opnå vækst.

Et digitalt kompetenceløft klæder din virksomhed på til at implementere digitale initiativer. Vi kan søge om medfinansiering til beløb af 25.000-100.000 DKK. Beløb og vilkår afhænger af en række virksomhedsspecifikke faktorer.

Vi vil gerne bidrage til et stærkt digitalt erhvervsliv. Derfor tager vi medansvar for ansøgningsprocessen, så vi kan dele ud af vores viden og være med til at løfte de digitale kompetencer, samfundet kalder på.

Skal din virksomhed være mere digital? Mulighederne er mange!

AdNovation har stor erfaring med at lave portaler, som også er optimeret til mobilenheder. En stor del af vores kundes, GoBeauty, målgruppe tilgår siden via mobiltelefon. Det var derfor afgørende for kunden, at alt virker og ser godt på mobilenheder

Hvad kan I få hjælp til?

Afhængigt af jeres behov og beløbets størrelse kan vi søge om medfinansiering til en palet af digitale kompetencer. Disse omfatter – men er ikke begrænset til – viden og kunnen inden for:

  • CMS-systemer til hjemmesider og e-handelsløsninger (webshops) inkl. WordPress/WooCommerce, DanDomain og Shopify
  • Søgemaskineoptimering (SEO) inkl. teknisk SEO, søgeordsanalyse og -optimering, linkbuilding, SEO-konkurrentanalyse og SEO-optimeret sprogbrug
  • Webdesign, informationsarkitektur, brugeroplevelse (UX) og mobiloptimering
  • Strategi, markedsføring og annoncering på sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, Pinterest og Twitter
  • Intelligente analyseprogrammer og -værktøjer inkl. Google Analytics, Google AdWords, Ahrefs, Screaming Frog SEO Spider, Facebook Business Manager m.fl.
  • Strategisk digital kommunikation såsom webkommunikation, nyhedsbreve, corporate blogs, relationsstrategi, SoMe-opslag, CSR-kommunikation, krisekommunikation, teknisk sprog, forretningsengelsk samt virksomhedsordbøger/-databaser

Vi sammensætter en optimal kompetencepakke. Hvis I eksempelvis gerne vil forstå og benytte WordPress i praksis, er det nærliggende også at være skarp på SEO og webkommunikation.

Sammen stiller vi skarpt på jeres unikke digitaliseringsbehov!

En vigtig del af søgemaskineoptimering er, at teknikken virker som den skal, samt at hjemmesiden virker på både computeren og mobiltelefonen. AdNovation sikrer altid, at der ikke er nogle tekniske barrierer for at din hjemmeside opnår en god placering på Google og andre søgemaskiner.

Fra ansøgning til udbytte

Processen fra ansøgning om medfinansiering til en mere digital arbejdsgang

1 opstartsmødet: sammen afdækker vi jeres behov og finder en optimal løsningsstrategi

2 ansøgningsprocessen: Vi skriver jeres ansøgning. Efter godkendelse fra jeres side sætter vi jer i kontakt med en ekstern konsulent, som ligeledes godkender og indsender ansøgningen

3 godkendelsesprocessen: ansøgningen godkendes. Såfremt ansøgningen ikke godkendes, vil I IKKE blive opkrævet gebyr for det forudgående arbejde

4 valg af tilbudsgiver: I får nu mulighed for at vælge os som kompetencegivende sparringspartner

5 kursusforløbet: vi varetager jeres digitale kompetenceløft

Herefter vil jeres virksomhed råde over rette viden og kompetencer, der lader jer søsætte digitaliseringsrejsen.

Udvalgte kunder

Få undervisning af specialister em erfaring fra mange typer af virksomheder – store som små – og med forskellige størrelse budgetter til markedsføring.

 

 

Vi har i Borg XL-Byg brugt AdNovation til at undervise vores marketingsafdeling i annoncering på Facebook samt Google AdWords. Vi vil gerne takke for et virkeligt godt kursus, hvor vi fik mange værktøjer og ideer med hjem til vores videre arbejde med online markedsføring.

Marianna

Grafiker, Borg XL-byg

Lad os skabe noget unikt sammen

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest