Boost din virksomheds digitaliseringspotentiale

Unik genvej til opkvalificering af jeres in-house kompetencer

Medfinansiering? Søsæt digitaliseringsrejsen

Mange virksomheder ser stadig digitalisering som en hæmsko. Dét stikker en kæp i hjulet på bundlinjen. Hvis I er udfordrede på det digitale, kan vi hjælpe med at søge medfinansiering til – og efterfølgende varetage – jeres kompetenceudvikling. Her er tale om en unik finansieringsmulighed for at opnå vækst.

Et digitalt kompetenceløft klæder din virksomhed på til at implementere digitale initiativer. Vi kan søge om medfinansiering til beløb af 25.000-100.000 DKK. Beløb og vilkår afhænger af en række virksomhedsspecifikke faktorer.

Vi vil gerne bidrage til et stærkt digitalt erhvervsliv. Derfor tager vi medansvar for ansøgningsprocessen. Derved kan vi dele ud af vores viden og være med til at løfte de digitale kompetencer, samfundet kalder på.

Skal din virksomhed være mere digital? Mulighederne er mange!

Hvad kan I få hjælp til?

Afhængigt af jeres behov og beløbets størrelse kan vi søge om medfinansiering til en palet af digitale kompetencer. Disse omfatter – men er ikke begrænset til – viden og kunnen inden for:

  • CMS-systemer til hjemmesider og e-handelsløsninger (webshops) inkl. WordPress/WooCommerce, DanDomain og Shopify
  • Søgemaskineoptimering (SEO) inkl. teknisk SEO, søgeordsanalyse og -optimering, linkbuilding, SEO-konkurrentanalyse og SEO-optimeret sprogbrug
  • Webdesign, informationsarkitektur, brugeroplevelse (UX) og mobiloptimering
  • Strategi, markedsføring og annoncering på sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, Pinterest og Twitter
  • Intelligente analyseprogrammer og -værktøjer inkl. Google Analytics, Google AdWords, Ahrefs, Screaming Frog SEO Spider, Facebook Business Manager m.fl.
  • Strategisk digital kommunikation såsom webkommunikation, nyhedsbreve, corporate blogs, relationsstrategi, SoMe-opslag, CSR-kommunikation, krisekommunikation, teknisk sprog, forretningsengelsk samt virksomhedsordbøger/-databaser

Vi sammensætter en optimal kompetencepakke. Hvis I eksempelvis gerne vil forstå og benytte WordPress i praksis, er det nærliggende også at være skarp på SEO og webkommunikation.

Sammen stiller vi skarpt på jeres unikke digitaliseringsbehov!

Få hjælp til digitalicering

Fra ansøgning til udbytte

Processen fra ansøgning om medfinansiering til en mere digital arbejdsgang

1 opstartsmødet: sammen afdækker vi jeres behov og finder en optimal løsningsstrategi

2 ansøgningsprocessen: Vi skriver jeres ansøgning. Efter godkendelse fra jeres side sætter vi jer i kontakt med en ekstern konsulent, som ligeledes godkender og indsender ansøgningen

3 godkendelsesprocessen: ansøgningen godkendes. Såfremt ansøgningen ikke godkendes, vil I IKKE blive opkrævet gebyr for det forudgående arbejde

4 valg af tilbudsgiver: I får nu mulighed for at vælge os som kompetencegivende sparringspartner

5 kursusforløbet: vi varetager jeres digitale kompetenceløft

Herefter vil jeres virksomhed råde over rette viden og kompetencer, der lader jer søsætte digitaliseringsrejsen.

SMV:Digital giver digitale superkræfter

SMV:Digital er Erhvervsstyrelsens økonomiske håndsrækning til digital omstilling i små og mellemstore virksomheder. Programmet er et led i regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst.

I kan søge om og få tildelt mellem 25.000 kr. og 250.000kr via SMV:Digital. til rådgivningsforløb, der fremmer jeres digitale dagsorden. Opstart e-handel, øg driften, SEO-optimér, markedsfør digitalt, byg en app – mulighederne er mange!

AdNovation er godkendt SMV:Digital-rådgiver. Og vi klæder jer gerne på fra ansøgning til udbytte.

Bliv klogere på SMV:Digital her.

Udvalgte kunder

Få undervisning af specialister med erfaring fra mange typer af virksomheder – store som små – og med forskellige størrelse budgetter til markedsføring.

 

 

Tre gode grunde til at kickstarte et kompetenceløft

Klæd din virksomhed på til 2022’s digitale verden

Boost jeres in-house komptencer med en kapitalindsprøjtning

Slip for det skriftlige ansøgningsarbejde

Vi har i Borg XL-Byg brugt AdNovation til at undervise vores marketingsafdeling i annoncering på Facebook samt Google AdWords. Vi vil gerne takke for et virkeligt godt kursus, hvor vi fik mange værktøjer og ideer med hjem til vores videre arbejde med online markedsføring.

Marianna

Grafiker, Borg XL-byg

Start dialogen om medfinansiering

Vi står klar til at opkvalificere jeres digitale kompetencer.

Kontakt Solvej på telefon 6133 6171, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest