Ny hjemmeside

Unikt design

AdNovation arbejder tæt sammen med Nygaard Grafisk om at designe og udvikle unikke hjemmesider, som teknisk passer til jeres ønsker og behov. Vores design giver et flot og professionelt udtryk til jeres kunder og besøgende på hjemmesiden. Vi designer jeres hjemmeside, så den er responsiv, så I er sikre på, at hjemmesiden virker og ser godt up på både en skærm og på mobilenheder såsom tablet eller smartphone. Se vores cases.

AdNovation er specialiseret i udvikling af unikke løsninger med WordPress CMS. Du kan læse mere om hvorfor vi bruger WordPress til hjemmesider her.

Få en professionel designet og produceret hjemmeside

Vælger du AdNovation som samarbejdspartner til udførelse af din nye hjemmeside, får du en professionelt designet hjemmeside, der får jeres produkter eller ydelser til at fremstå bedst muligt, og dermed får I de bedste muligheder for at ramme jeres målgruppe og besøgende.

AdNovation bruger WordPress som CMS til vores kunders hjemmesider. Det betyder, at I som kunde får et system, der er skabt til hurtigt at få udgivet indhold på nettet. AdNovation har stor erfaring med at opbygge hjemmesider med udgangspunkt i kundernes ønsker.

Idé

Få et uforpligtende møde, hvor vi drøfter jeres idéer til hjemmesiden.

Design og udvikling

VI skaber et unikt design, som I godkender, og produktionen går igang.

Lancering

Nå alle detaljer på hjemmesiden er finpudset, er siden klar til at gå online.

Veligeholdelse

Lad AdNovation stå for vedligeholdelse af hjemmesiden.

Du ejer selv din hjemmeside

WordPress er Open Source. Det betyder, at du ikke skal have en licens for at bruge systemet. Så du er er ikke bundet til et bestemt firma, og systemet er gratis at bruge. Der kommer hele tiden opdateringer til WordPress,  så der hele tiden kommer nye funktioner og hastighedsopdateringer.

Support og opdateringer

AdNovation tilbyder, som en del af vores samarbejde, at lave en serviceaftale. Det betyder at vi altid sikrer, at I som kunder altid får den rigtige rådgivning og teknisk support af hjemmesiden. Derudover bliver jeres hjemmeside overvåget 24/7 mod nedbrud, så I er sikre på, at I ikke mister kunder fordi jeres hjemmeside er gået ned. Derudover bliver der installeret yderligere sikkerhedsmoduler, der er med til at sikre, at jeres hjemmeside ikke bliver hacket eller brugt til at sende spam ud på nettet, og dermed bliver sortlistet af Google og andre søgemaskiner. Som det sidste vil et serviceabonnement med AdNovation også sikre, at der hver dag automatisk bliver taget en backup af hjemmesiden, så hvis uheldet er ude, og hjemmesiden bliver ødelagt, kan man hurtigt genskabe indholdet.

Hvad koster en hjemmeside

Priserne nedenfor er vejledende. Vi har ikke faste priser på hjemmesider, da vi mener, at alle virksomheder er forskellige, og derfor har brug for forskellige løsninger i forhold til webdesign og funktioner i CMS systemet. Priserne er eksklusiv moms.

Adresse

Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg

b

CVR

25 84 69 07

Telefon

+45 71 61 72 72

E-mail

info@adnovation.dk

Problemer med din hjemmeside?

Har du en serviceaftale på din hjemmeside, så ring på 71 61 72 72 for fri support. Vi er klar til at vejlede dig og give gode råd, så du kan få løst dit problem.

Vi bruger CookiesLæs om AdNovations cookies politik