SEO-bureau
Udnyt vækstpotentialet på Google

SEO forbliver en lukrativ langtidsinvestering i alle brancher

Skyd til tops i GoogleLand med
datadrevet SEO-rådgivning

SEO står for search engine optimization, eller på dansk: søgemaskineoptimering.

SEO handler om digital synlighed. Vi SEO-optimerer med det formål at opnå gode placeringer i søgemaskinernes – særligt Googles – organiske søgeresultater. Organisk henviser til ikke-betalte søgeresultater. I finder de organiske resultater under de betalte annonceresultater, der dominerer toppen af Googles søgeside. En god organisk placering i GoogleLand sikrer jeres hjemmeside/webshop synlighed, troværdighed og organisk trafik.

En organisk marketingkanal er en gratis marketingkanal? SEO er en omkostningseffektiv markedsføringsstrategi med et langsigtet og rodfast vækstpotentiale i alle brancher. SEO afføder målbar trafik og konverteringer. Men prisen betales i tid. Og god søgemaskineoptimering kræver en flersidet indsats.

Som SEO-bureau er det vores fornemste opgave at overskue, udføre og klæde jer på til en givtig SEO-indsats. Udbyttet af vores fælles arbejde beror på et samspil af fire indsatsområder. Disse udgør benene i en samlet SEO-strategi: teknisk SEO, søgeordsanalyser, linkbuilding og konkurrentdata. Hertil inddrages markedets mest intelligente SEO-programmer og -værktøjer. Sammen kommer vi 360 grader rundt om jeres SEO.

Vi varetager SEO-opgaver fra vores kontorer i Aalborg og København.

JERES SEO-STRATEGI BØR INDEHOLDE

Teknisk SEO-analyse.

Teknisk SEO-analyse.

Teknikken er afgørende. Hvis et eller flere SEO-tekniske parametre på jeres hjemmeside fejler, bliver I udelukket fra Google-festen. Den tekniske SEO-analyse er derfor en fundamental del af enhver SEO-strategi.

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen stiller skarpt på målgruppens søgeadfærd. Hvad er intentionen bag jeres kunders søgninger? Vi skal analysere, udpege og dernæst arbejde taktisk med søgeordsoptimering på jeres site og i jeres webindhold.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbygning handler om at få de rigtige interessenter til at linke til jeres hjemmeside. Her er altså tale om en indsats, der foregår uden for jeres domæne. Når I linkbuilder ordentligt, fortæller det søgemaskinerne, at jeres hjemmeside er pålidelig og af værdi for målgruppen.

SEO-konkurrentanalyse

SEO-konkurrentanalyse

Bliver I overhalet på Google? Data om jeres digitale konkurrenters SEO-arbejde afdækker huller og muligheder i jeres strategi. Indsigt i konkurrentens søgeord og linkbuilding er derved retningsgivende for egen indsats.

Seks facts om SEO

  • Procent af websøgninger i DK foregår på Google 98% 98%
  • Procent af websøgninger på verdensplan foregår på Google 92% 92%
  • Procent af klik på organiske søgeresultater går til et af de to øverste resultater 33% 33%
  • Procent af alle købere foretager research på nettet – selvom handlen ikke gennemføres online 65% 65%
  • Procent af beslutningstagere i B2B-virksomheder starter beslutningsprocessen med en søgning online 61% 61%
  • Google crawler mobilversioner – bedømmelsen af et site beror 100 % på mobilversionen 100% 100%

Hvad koster et godt samarbejde med et SEO-bureau?

Vi tilbyder rådgivning om og varetagelse af ethvert SEO-behov, der måtte opstå i jeres virksomhed.

Måske har I brug for en 360-graders indsats, der kræver hele værktøjskassen? Måske er I skarpe på indhold men udfordrede på teknikken? Eller er det konkurrentdata en mangelvare? Mulighederne er mange!

Vi har sammensat nedenstående pakkeløsninger og tilbyder ligeledes enkeltopgaver. Gode resultater har sit udspring i specifikke omstændigheder, og hvis nedenstående ikke matcher jeres unikke behov, skræddersyer vi en løsning. Kontekst og relation er altid i højsædet.

Gratis ved køb af minimum seks måneders BUSINESS SEO eller PROFESSIONAL SEO.

Start dialogen om et SEO-samarbejde

Træk ud i overhalingsbanen på Google med de rette kompetencer i ryggen.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen.

Pin It on Pinterest