SEO AALBORG

Skyd til tops på Google med nordjysk søgemaskineoptimering

På jagt efter et datadrevet SEO-bureau i Aalborg?

Søgemaskineoptimering (SEO, search engine optimization) er jeres strategiske våben i kampen om de gode placeringer i søgemaskinernes organiske søgeresultater.

I alt sin enkelthed handler SEO om digital synlighed. Vi SEO-optimerer med det formål at forbedre jeres hjemmesides/webshops synlighed i søgemaskinerne. Målgruppen skal hurtigt og nemt kunne spotte sitet – allerhelst før konkurrenterne dukker op. En god, organisk placering er således med til at sikre jer organisk trafik, troværdighed og konverteringer.

SEO-markedet i Aalborg er hot! Vi bestræber os på at tilbyde nordjyderne et datadrevet og procesorienteret SEO-samarbejde, der kommer 360 grader rundt om disciplinens facetter. Hertil benytter vi markedets mest intelligente SEO-værktøjer.

Enhver SEO-indsats bør bero på et samspil af fire indsatsområder: teknisk SEO, søgeordsanalyser, linkbuilding og konkurrentdata. Er I ajour på alle fronter?

SEO-rådgivning – Udnyt vækstpotentialet på Google med et firedelt samarbejde

Som SEO-bureau er vores hovedsigte at sikre jer en udbytterig SEO-indsats fremadrettet. Vores samarbejde bør derfor kigge ind i fire strategiske – og indbyrdes afhængige – indsatsområder

Teknisk SEO-analyse: helt fundamental er teknikken. Vores samlede indsats går til grunde, hvis jeres tekniske fundament indeholder et eller flere fejlramte parametre. Derfor gransker vi alle SEO-tekniske parametre på jeres site.

Søgeordsanalyse: sammen skal vi afkode og forstå målgruppens søgeadfærd. Hvordan og hvorfor agerer jeres kunder på Google? Søgeordsanalysens data baner vejen for søgeordsoptimering på jeres site

Linkbuilding: linkbygning forgår uden for jeres domæne. Kort sagt handler det om at få pålidelige interessenter til at linke ind til jeres site. Derved sikrer vi, at søgemaskinerne læser jeres site som værende troværdigt og interessant for brugeren.

SEO-konkurrentanalyse: overhaler I jeres digitale konkurrenter? Eller er det omvendt? Indsigt i konkurrenternes SEO-arbejde er udslagsgivende for jeres strategiske retning. Med analytisk konkurrentdata om søgeord og linkbuilding afdækker vi huller, styrker og muligheder.

 

VIDSTE DU…

  • ..at SEO i B2B-virksomheder stormer frem? 80 % af B2B-indkøbere bruger nettet i beslutningsprocessen 80% 80%
  • ..at Google udelukkende bedømmer et site ud fra dets mobilversion? 100% 100%

SEO-priser – Hvad koster et godt samarbejde med et SEO-bureau i Aalborg?

Det afhænger. Vi tilbyder at overskue, udføre og klæde jer på til enhver strategisk SEO-indsats.

Er søgemaskineoptimering et nyt værktøj hos jer? Eller er det kun teknikken, der driller? Måske ønsker I at outsource processen, så I kan bruge tiden dér, hvor I er stærkest? Mulighederne er mange!

Vi varetager både enkeltopgaver og vidtfavnende pakkeløsninger. Og det gør vi altid med afsæt I jeres specifikke omstændigheder og unikke behov. Skal vi også stille skarpt på jeres synlighed i GoogleLand?

 

Gratis ved køb af minimum seks måneders BUSINESS SEO eller PROFESSIONAL SEO.

Hos Blåkläder ser vi en positiv og jævn udvikling på SEO-fronten. AdNovation yder rådgivning og varetager de udfordringer, vi støder på i arbejdet med søgemaskineoptimering. Samarbejdet med AdNovation har først og fremmest sikret os de bedste tekniske forudsætninger på vores site. Det giver bare en ro i maven at vide, at vores synlighed på Google ikke svækkes af kringlede, tekniske udfordringer. Vi har også fået styr på brugen af eksterne links og de rette søgeord. Vi oplever et behageligt og givtigt SEO-samarbejde med AdNovation på alle fronter.

René Christiansen

Country Manager , Blåkläder Workwear

AdNovation Aalborg – hovedkontor
Kjellerupsgade 20D, 9000 Aalborg

AdNovation København
Amaliegade 6, 2tv, 1256 København K

Mangler du SEO i Aalborg?

Start dialogen om et SEO-samarbejde og træk ud i overhalingsbanen på Google.

Jakob Kafton-Krogh

Kontakt Jakob Kafton-Krogh på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen.

Pin It on Pinterest