Webbureau i Nordjylland

Webbureau i Nordjylland

AdNovation er et webbureau i Nordjylland med adresse i Aalborg. Vi har stor erfaring med at lave digitale løsninger til virksomheder og foreninger i Nordjylland. Vi leverer digital kommunikation til alle typer virksomheder og industrier i det nordjyske landskab. Uanset om jeres virksomhed har brug for en ny hjemmeside eller en webshop til e-handel, så har vi stor ekspertise.  Vi kender den nordjyske mentalitet, og er derfor en god samarbejdspartner når det handler om at få jeres budskab ud til nordjyderne.

Få en unik hjemmeside

WordPress er et Open Source CMS, hvilket betyder, at det er gratis at benytte til ens hjemmeside. Derudover betyder det også, at der er en mange webudviklere rundt i hele verden som sidder og viderudvikler på WordPress. Det kommer dig som kunde til gode, da det betyder, at WordPress hele tiden bliver opdateret med nye funktioner og forbedringer, som for eksempel er med til at give bedre brugeroplevelser og hastighedsoptimeringer.

AdNovation er et webbureau i Nordjylland, som er specialist i at udvikle hjemmesider med WordPress CMS. Vi har leveret digitale løsninger til mange forskellige typer af virksomheder i Nordjylland, alt lige fra rejseblogs til webshops udviklet med WooCommerce.

Få en webshop, der sælger

Har du brug for en webshop, så tøv ikke med at tage kontakt til AdNovation –  dit webbureau i Nordjylland. Vi har stor erfaring med at udvikle webshops og drive e-handel.  Vi kan tilbyde to tekniske løsninger som shopsystem, enten en hosted shop, som betyder at du lejer dig ind på et shopsystem hos et firma, som så står for drift og vedligeholdelse af shoppen. Den anden løsning er at bruge en Open Source shop. AdNovation er DanDomain webshop partner. Det betyder, at vi kan leverer webshops bygger på DanDomains system til at drive e-handel. Derudover er vi eksperter i webshop løsninger lavet med WooCommerce og WordPress CMS.

Facebook annoncering

Med Facebook Annoncering har du mulighed for at lave annoncer til en specifik målgruppe. Det er muligt at vælge målgruppe efter geografisk placering, alder, køn og interesser. Det betyder, at vi kan lave annoncer, der kun vises for personer, som er relevante for din virksomhed.

Vi oplever tit at Facebook er en billigere platform at annoncere på. Specialt når der er meget konkurrence på dine søgeord på Google og Bing. Uanset om din virksom er B2C eller B2B så er Facebook altid relevant at være til stede på. For B2B har vi tit oplevet at mange i dag er så engageret i sit arbejde, at man også klikker på annoncer, som er relevante for ens arbejde. Så derfor er Facebook altid et sted man skal tage med i sine overvejelser om, hvor ens virksomhed skal bruge sine marketingskroner.

Google Adwords

Google giver mulighed for, at din virksomhed kan få vist tekstannoncer baseret på udvalgte søgeord. Dette betyder at jeres annoncer kun bliver vist for personer som har søgt på ord, der er relevante for jeres virksomhed. Det er også muligt at bestemme, hvor det geografisk er relevant at vise jeres annoncer, så I som virksomhed er sikker på at blive vist for en relevant målgruppe.

Kontakt

Kontakt AdNovation for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe vækst for jeres virksomhed på nettet.

Telefon

25733010

Email

info@adnovation.dk

9 + 10 =

Adresse

Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg

b

CVR

25 84 69 07

Telefon

+45 71 74 70 80

E-mail

info@adnovation.dk

Problemer med din hjemmeside?

Har du en serviceaftale på din hjemmeside, så ring på 71 74 70 80 for fri support. Vi er klar til at vejlede dig og give gode råd, så du kan få løst dit problem.