SMV:Digital skyder op til 250.000 kr. i JERES digitaliseringsrejse

Erhvervsstyrelsen blåstempler AdNovation til rådgivende digitaliseringsforløb

Ajour med branchens digitale udvikling? SMV:Digital-tilskud åbner døre

SMV:Digital er Erhvervsstyrelsens håndsrækning til digital omstilling og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher og landsdele. Programmet er et led i regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og løber i perioden 2018-2023.

I kan søge om og få tildelt midler til indkøb af private rådgivningsforløb, der fremmer jeres digitale dagsorden. Og det er her, AdNovation kommer ind i billedet. Vi er godkendt SMV:Digital-rådgiver og figurerer i Erhvervsstyrelsens rådgiverdatabase. Det betyder, at I med et SMV:Digital-tilskud kan købe uvildig rådgivning hos os eller andre godkendte rådgivere.

Tilskudsmulighederne rangerer fra 25.000 kr. til 250.000 kr. – en unik mulighed for at holde trit den med de digitale tendenser i netop jeres branche.

Kickstart den digitale vækstplan…

…i kyndige hænder. Står I midt i digitaliseringsrejsen? Er det svært at se skoven for bare e-træer? Vi tager jer i hånden hele vejen:

  • Få hjælp til at definere og stille skarpt på jeres unikke digitaliseringsbehov.
  • Få hjælp til at afklare, hvorvidt jeres virksomhed og digitale visioner matcher SMV:Digitals tildelingskriterier.
  • Få indsigt i processer og muligheder hos SMV:Digital.
  • Få hjælp til udarbejdelse af ansøgningsskema til SMV:Digital

SMV:Digital-rådgiver | Find det perfekte match

Det professionelle og personlige match mellem jer og den SMV:Digital-rådgiver, I vælger, er væsentligt for udbyttet af jeres rådgivningsforløb.

Vi vægter relationen højt! Vælger I os, får I Jakob Kafton-Krogh, webspecialist, og Solvej Asmussen, digital kommunikationsspecialist, som rådgivere. Vi udvikler – med afsæt i ovenstående fagområder – intelligente webløsninger, der kobler teknik, digital kommunikation og tidens tendenser.

Vi vægter undervisnings- og formidlingskompetencer højt. Og vores rådgiveres erfaring tæller b.la. et pædagogikum, 16 år som multimediefagslærer/-censor, projektforløb på BA-niveau og en lærertjans ved FN.

Skal vi også klæde jer på til fremtidens digitale verden? Vi skræddersyer SMV:Digital-forløb, der forener ekspertviden, formidlingskompetencer, den gode relation og et givtigt udbytte.

Få hjælp til digitalicering

HVORTIL GÅR DIGITALISERINGSREJSEN?

Som etableret SMV:Digital-rådgiver er vi godkendt til at varetage mangeartede rådgivningsforløb. E-handels- og webløsninger er vores speciale. I kan – med udgangspunkt i jeres konkrete digitaliseringsbehov – få ekspertrådgivning inden for e-handelsplatforme, webshop- og systemvalg, sikre betalingsløsninger, hjemmeside, webdesign, UX og informationsarkitektur, besøgsdataanalyse og -værktøjer, konverteringsoptimering, datadreven markedsføring, søgemaskineoptimering, søgemaskinemarketing samt sociale media marketing og social media management.

Find vores godkendte rådgiver-CV her

Bliv klogere på SMV:Digital.dk

Læs mere om Strategi for Danmarks Digitale Vækst.

Mulighederne for medfinansiering til digitalisering er mange. Matcher SMV:Digital ikke  jeres behov? Orienter jer om andre tilskudsmuligheder.

Start dialogen om SMV:Digital

Vi står klar til at kickstarte jeres digitaliseringpotentiale.

Pin It on Pinterest