SEO KØBENHAVN

Dominer Googles organiske søgeresultater fra Hovedstaden

SEO-rådgivning – på udkig efter et datadrevet SEO-bureau i København?

Kampen om de organiske placeringer i søgemaskinerne er hård. Vil I ligge øverst på Google? SEO, som står for search engine optimization/søgemaskineoptimering, omfatter et arsenal af strategiske våben, I kan bruge til at tage kampen op.

Her er tale om en bred disciplin, der har til formål at øge et websites synlighed på søgemaskinerne. De rigtige brugere skal få øje på jeres site – ikke konkurrenternes – når de bevæger sig rundt i GoogleLand.

Øget synlighed driver organisk trafik, troværdighed og konverteringer. SEO er dermed en strategisk markedsføringsindsats, der trækker bundlinjen i den grønne retning.

Hovedstaden er vild med SEO-rådgivning! Vi sætter rammerne for et procesorienteret og datadrevet SEO-samarbejde. Og med afsæt i markedets mest intelligente SEO-værktøjer/-software er vi med 360 grader rundt om disciplinens facetter.

Strategisk SEO kræver et samspil mellem fire indsatsområder: teknisk SEO, søgeordsanalyser, linkbuilding og konkurrentdata. Er I ajour med alle fire?

SEO-strategi – Lad os samarbejde om disciplinens facetter

Som SEO-bureau er det vores fornemste opgave at sikre jer en udbytterig og kontinuerlig SEO-indsats. Vores samarbejde bør derfor kigge ind i fire strategiske – og indbyrdes afhængige – indsatsområder:

Teknisk SEO-analyse: hvis teknikken ikke virker, kører toget ikke. Derfor afhænger den samlede SEO-indsats af et mere eller mindre fejlfrit teknisk fundament. Med en teknisk SEO-analyse gennemgår vi alle SEO-tekniske parametre på jeres site.

Søgeordsanalyse: er I bevidste om jeres målgruppes færden på Google? Deres foretrukne søgeord og hensigten hermed? Søgeordsanalysen stiller skarpt på kundernes digitale adfærd. Her af tale om data, der sætter retningen for søgeordsoptimeringen af jeres site.

Linkbuilding:vi skal linkbygge. I sin enkelthed handler det om at bygge bro mellem jeres site og andre pålidelige websider af relevans for målgruppen. Når de rigtige linker ind til jer, stiger jeres domæne i graderne hos Google – bogstaveligt talt.

SEO-konkurrentanalyse: overhaler I konkurrenterne på søgemaskinerne? Eller bliver I overhalet? Med SEO-konkurrentanalysen indsamler vi data om jeres digitale konkurrenters SEO. Indsigt i konkurrenternes linkbuilding og søgeordsoptimering er med til at afdække huller, styrker og muligheder i jeres SEO-strategi.

VIDSTE DU…

  • …at Google står for 98 % af alle websøgninger i DK? Derfor bliver SEO også kaldt Google-optimering. 98% 98%
  • …at SEO vokser i B2B-regi, hvor 61 % af beslutningstagere starter beslutningsprocesser med en websøgning. 68% 68%

SEO-priser – Hvad koster et godt samarbejde med et SEO-bureau i København?

Jeres unikke behov er prisangivende. Vi tilbyder pakkeløsninger, enkeltopgaver og skræddersyede forløb. Vores sigte er at overskue, udføre og klæde jer på til enhver SEO-opgave, I måtte stå over for.

Er søgemaskineoptimering et nyt strategisk tiltag? Vil I gerne være klogere på strategisk søgeordsanalyse og -implementering? Eller er teknikken en hæmsko i jeres nuværende indsats? Mulighederne er mange!

Sammen stiller vi skarpt på jeres digitale synlighed.

 

Gratis ved køb af minimum seks måneders BUSINESS SEO eller PROFESSIONAL SEO.

Hos Blåkläder ser vi en positiv og jævn udvikling på SEO-fronten. AdNovation yder rådgivning og varetager de udfordringer, vi støder på i arbejdet med søgemaskineoptimering. Samarbejdet med AdNovation har først og fremmest sikret os de bedste tekniske forudsætninger på vores site. Det giver bare en ro i maven at vide, at vores synlighed på Google ikke svækkes af kringlede, tekniske udfordringer. Vi har også fået styr på brugen af eksterne links og de rette søgeord. Vi oplever et behageligt og givtigt SEO-samarbejde med AdNovation på alle fronter.

René Christiansen

Country Manager , Blåkläder Workwear

AdNovation Aalborg – hovedkontor
Kjellerupsgade 20D, 9000 Aalborg

AdNovation København
Amaliegade 6, 2tv, 1256 København K

Søger du SEO i København?

Start dialogen om et samarbejde og skyd til tops i GoogleLand.

Pin It on Pinterest