BLÅKLÄDER

WORKWEAR

 

BLÅKLÄDER

Strategisk søgemaskineoptimering (SEO) i bredeste forstand.

Varetagelse af SEO-teknisk fundament, linkbuilding og datadrevet søgeordsimplementering for virksomhedens danske afdeling.

Kontinuerligt kommunikations- og SoMe-samarbejde.

 

BLÅKLÄDER

Virksomheden

BLÅKLÄDER ARBEJDSTØJ har siden 1959 været førende inden for produktion af kvalitetsarbejdstøj. Virksomheden er i dag en af de største producenter på det europæiske marked og er b.la. at finde i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Canada, USA og Japan.

Bæredygtig produktion udgør et af de mange samfundsetiske tiltag, BLÅKLÄDER WORKWEAR praktiserer. Vi er derfor ekstra glade for at måtte være med på rejsen og tager løbende del i virksomhedens digitale udvikling.

Virksomheden tager udgangspunkt i klassisk arbejdstøj, der – bogstaveligt talt – holder hele livet. En ægte klassiker i håndværkerregi.

Ydelse

AdNovation har bygget et SEO-teknisk fundament, der sikrer udbyttet af resten af virksomhedens strategiske SEO-indsats. Her er tale b.la. tale om: kodning, responsivt design, robots, døde links, metabeskrivelser, domæner/subdomæner og duplikeret indhold.

Ydermere varetager vi virksomhedens strategiske linkbuilding. Her er der etableret en stærk backlink-profile. Datadrevet søgeordsoptimering med afsæt i state of the art-søgeordanalyser og efterfølgende implementering. 

Tiltagene sikrer BLÅKLÄDER WORKWEAR en god domain rating, organisk trafik og en høj konverteringsrate. 

SoMe og strategisk digital kommunikation

Vores gode samarbejde med Blåkläder omfatter også virksomhedens organiske og sponsorerede tilstedeværelse på diverse sociale platforme – særligt Facebook og LinkedIn.

Her planlægger, eksekverer, implementerer og evaluerer vi dele af virksomhedens strategiske markedskommunikation.

Hos Blåkläder ser vi en positiv og jævn udvikling på SEO-fronten. AdNovation yder rådgivning og varetager de udfordringer, vi støder på i arbejdet med søgemaskineoptimering. Samarbejdet med AdNovation har først og fremmest sikret os de bedste tekniske forudsætninger på vores site. Det giver bare en ro i maven at vide, at vores synlighed på Google ikke svækkes af kringlede, tekniske udfordringer. Vi har også fået styr på brugen af eksterne links og de rette søgeord. Vi oplever et behageligt og givtigt SEO-samarbejde med AdNovation på alle fronter.

René Christiansen

Country Manager , Blåkläder Workwear

Inspireret? Lad os skabe noget unikt

Opnå digital succes med en unik webløsning. Sammen gør vi dine visioner til digital virkelighed.

Kontakt AdNovation på telefon 7161 7272, eller udfyld formularen. 

Pin It on Pinterest